steun

matthijs

steun en sponsoring


De werking wordt voornamelijk gefinancierd door subsidies van de overheid en bijdragen van de gebruiker.  Deze middelen zijn voldoende om de basiswerking te organiseren. Voor projecten en specifieke materialen zoeken we extra financiële middelen.  Hiervoor richten we ons tot mensen die de organisatie genegen zijn en ons hierbij willen helpen.

Indien u een vrije gift wilt schenken, kan Matthijs vanaf 40€ een attest voor vrijstelling belasting uitschrijven.  Een gift aan Matthijs kan via betaling op rekening BE48 4648 2363 4127.

Indien u een specifiek project wilt steunen, kunt u de brochure met projecten opvragen via matthijs@delovie.be.


We danken volgende organisaties voor hun steun aan vzw Matthijs.

Het CCMP, peter van Matthijs, organiseerde deze zomer voor de tiende keer het Competentietreffen.  De organisatie was tiptop, de opkomst was masaal en het weer was fantastisch.  De motorijders konden een prachtig parcours ontdekken en konden als kers op de taart op de foto met een F16  !   


Luitenant - kolonel Stafbrevethouder Carlos Vermeulen had voor ons een cheque van 3000€.  Dit wordt gebruikt om de werking van Matthijs verder te zetten.  Dank je wel CCMP. 

Voor de tiende maal wordt het Compententietreffen georganiseerd door het CCMP Ieper.  Dit mototreffen op 5 en 6 augustus 2017 is ten voordele van vier goede doelen waaronder Matthijs.  Er is een nieuwe, bepijlde route van 200km voorzien naar de kazerne in Lombardsijde.


Meer info is te vinden op www.competentietreffen.be


Er is ook een infostand van Matthijs voorzien op het terrein in de Kemmelseweg 5 te Ieper.Acht studenten Orthopedagogie van Vives Kortrijk werkten dit jaar een prachtig tuinproject uit.  Ze draaiden even mee in de groepen en therapieën en bundelden daarna alle ideeën tot een fantastisch wervelend en kleurrijk geheel.  Dank je wel !

De vierdejaars uit de burgerschool deden dit jaar voor de eerste keer mee aan het Jieha-project.  Twee groepen kozen vzw Matthijs als hun goede doel en overhandigden op 15 juni 2017 een cheque van 600euro. 


Bedankt voor jullie inzet !

Wim Moeyaert († 20 maart 2017) is de zoon van oud-voorzitter Daniël Moeyaert en was enkele jaren bestuurslid van vzw Matthijs.  Wim was steeds verbonden met het reilen en zeilen en droeg de vzw een warm hart toe.  Op woensdag 15 maart kwam hij afscheid van ons nemen en overhandigde daarbij een cheque van 3600€ voor vzw Matthijs. 


Het ga je goed Wim en dank je voor alles wat je voor ons gedaan hebt.


http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170315_02781983

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170320_02790268

FYGIA is het YIEHA project van enkele 5de jaars economie uit het College in Ieper.  Zij maakten hun mini-onderneming tot een succes en doneerden hun winst aan vzw Matthijs.  Zij kwamen op bezoek en brachten een cheque mee van 778,73 €.   Goed gedaan en een dikke dank je wel !

Music For Life 2016


Alle acties van Music For Life zijn afgelopen... we zijn heel benieuwd naar het definitieve bedrag... Dit wordt gebruikt voor de verdere uitbouw en werking van vzw Matthijs.


We danken iedereen die zich het voorbije jaar heeft ingezet voor vzw Matthijs.  Niet alleen de grote acties binnen Music For Life maar evenzeer de kleine dingen die her en der spontaan opgenomen werden, maken ons warm van binnen en geven ons zo een ongelofelijke zin om er in 2017 een lap op te geven.  Een dikke dank je wel hiervoor.

CompetentieTreffen augustus 2016


Het CCMP Ieper organiseerde in augustus hun jaarlijkse motortreffen en kon daarbij 2750€ inzamelen te voordele van vzw Matthijs.  Deze cheque werd overhandigd door Luitenant- Kolonel Stafbrevethouder Carlos Vermeulen op de jaarlijkse Spaghetti-avond van Matthijs. 


Wij willen het CCMP Ieper bedanken voor de jarenlange logistieke en financiële ondersteuning. 

Belfius Ieper Trail - 16 oktober 2016


Deze fantastische stadsloop werd dit jaar voor de tweede maal georganiseerd.  Een heldere zondagmorgen, een onvergetelijk parcours, op elke hoek van de straat randanimatie en hele hordes supporters verspreid over straten, pleinen en gebouwen.

Bijna 2000 lopers genoten met volle teugen van dit spektakel en liepen een centje bij elkaar voor vzw Matthijs en Op't Spoor. Op 30 november verwachten we de organisatoren en sponsors in vzw Matthijs voor de overhandiging van de cheque.  We kijken uit naar jullie komst !  Hartelijk dank Belfius Ieper Trail.  Voor wie nog eens wil nagenieten zie www.iepertrail.be


Dankzij Carola kunnen de kinderen & jongeren met een zware zorgbehoefte vanaf september genieten van ritjes op het Tinkerbed. 

Het CCMP Ieper engageert zich om het peterschap over vzw Matthijs te dragen en regelt daarbij ook een bezoekje bij Sint en Piet.

Copyright @ Matthijs

We danken de Soroptimisten voor hun belangloze inzet bij onze jaarlijkse spaghetti avond, die dit jaar doorgaat op 26 november.